Aroma diffusers

Aroma diffusers

NOKOs Aroma Diffuser är designad för att doftsätta inomhusmiljöer med eteriska oljor för att ge dig mer energi, medvetenhet, lugn, vila eller god doft med en knapptryckning.


En flaska av NOKOs eteriska oljor doftsätter ditt hem i över 300 timmar med 100% naturliga aromer. Eteriska oljor har bevisade hälsofrämjande fördelar. NOKOs diffuser är skapad för att doftsätta hemmet varje dag, hela året, på ett budgetvänligt vis.
Du kan vara den som fyller ditt hem med väldoftande, 100% rena eteriska oljor för att hjälpa dig att slappna av eller få mer energi.

Vad är en diffuser?
Diffusers skapar samma uppfriskande känsla som när du står intill ett vattenfall, medan de också doftsätter luften du andas med eteriska oljor. Njut av de 100% naturliga fördelarna eteriska oljor kan ge dig. Eteriska oljor utvinns från aromatiska extrakt från blommor, växter och frukter. Eteriska oljor är högt koncentrerade därav sin starka doft.


Hur fungerar vår elektriska diffuser?
Inuti varje diffuser finns en liten keramisk platta som skapar en kall, doftlös vattenånga när den vibrerar, precis som ångan från ett vattenfall. Denna vibration bryter ned eteriska oljor till små partiklar, och diffusern sprider sedan denna fina ånga med eterisk olja och vatten i luften så att du kan friska upp ditt hem på ett enkelt vis.

Hur fungerar vår lavasten diffuser?
Våra lavastenar fragment är fantastiskt effektivt för att absorbera och släppa doft. Du behöver bara droppa några droppar av din favorit olja på stenen så kommer den efter någon minut sprida din önskade doft. Perfekt när man inte vill eller kan använda sig av elektricitet. 
Vår lavasten diffuser med träbehållare är inspirerad av naturen med en stilig och minimalistisk design perfekt för kontoret, badrummet, nattduksborden eller yogamattan. Inspirerad av naturen och skapad av naturen.


Varje sten är helt unik – ingen är den andra lik.

Hur fungerar vår trädiffuser?

Vår portabla minimalistiska diffuser kräver inte värme eller ånga för att skapa en en god doft i ditt hem.Droppa 6-8 droppar av din favorit eterisk olja i mitten av diffusern och njut av den subtila aromen i upp till 6 timmar. Du kan upprepa vid behov. Fungerar bäst i mindre utrymmen.

Varje diffuser är handgjord och unik med sin egna ådring och finish.

Varför använda NOKOs diffuser?
Vår diffuser har en skandinavisk minimalistisk design och är handgjord av högkvalitativt porslin. Den hjälper dig att ta in naturens rika fördelar till ditt hem, kontor eller var du än vill. Om du behöver mer vila, sömn, energi eller fokus kan vår diffuser och eteriska oljor hjälpa dig med det.

 

Vill du veta mer om diffusers, eteriska oljor, essential oils - hör av dig! 

Tillbaka till blogg