Här kommer våra tips för att må bra i höstmörkret

Här kommer våra tips för att må bra i höstmörkret

Oktober och November är månader som många av oss förknippar med regn, rusk och mörker. Att vi dragit tillbaka klockan till vintertid och att mörkret faller ännu tidigare om kvällarna är för många ett steg i fel riktning när det gäller vårt välbefinnande. Så i frånvaron av värmen och ljuset som solen skänkte oss i somras behöver vi tänka lite extra på hur vi tar hand om oss under de mörka månaderna.

Här listar vi fyra eteriska oljor som du kan ha i hemmet för att må bättre i höstmörkret

Energy

Kickstarta din dag med denna energigivande blandning. Blandningen innehåller oljor för att hjälpa dig att finslipa sina färdigheter av glädje, lycka och skapande.

Morning
Vår Morning-blandning är designad för att hjälpa dig att känna dig pigg och förberedd för den hektiska dagen som ligger framför dig.

Grapefruit
Grapefrukt är känt för att vara en naturlig energigivare och humörhöjare. Dess upplyftande doft kan hjälpa till att minska stress, och limonen som finns kan hjälpa till att minska inflammation. Den är full av antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper.

Bergamott
Bergamott är känt för att höja humöret och minska stress. Den har också antiinflammatoriska, antiseptiska och sammandragande egenskaper som gör den användbar för en mängd olika hälsoproblem.

Du hittar våra eteriska oljor här.

Tillbaka till blogg