Kan man ge eteriska oljor i present? 5 idéer för aromaterapi-gåvor

Kan man ge eteriska oljor i present? 5 idéer för aromaterapi-gåvor

Det är den tiden på året då du förmodligen börjar fundera på vad du ska ge till dina nära och kära. Du kanske letar efter något unikt, med personlighet och betydelse, eftersom du vill att de ska veta hur mycket du bryr dig om dem.


När du har känt någon länge kan det bli allt svårare att komma på nya och spännande idéer för gåvor. Detta kan leda till att du kanske undrar: "Kan man ge eteriska oljor i present?" svaret är såklart, JA! 

Eteriska oljor är den perfekta presenten för nästan vem som helst. Men vilka eteriska oljor är de bästa gåvorna, och hur vet du vilka du ska välja till din älskade? Det sista du vill är trots allt att köpa en gåva som inte kommer att användas. 

Låt oss titta på vad vi tycker är några av de bästa aromaterapipresenterna för den speciella personen i ditt liv, så att du kan välja en present som de kommer att älska. Kom ihåg att du inte bara ger din älskade en aromaterapisats i present - du ger dem också de fördelar för hälsa och välbefinnande som följer med användningen av eteriska oljor, vilket verkligen är en omtänksam gåva.

Aromaterapi starter kit present
Ett bra sätt att introducera någon till eteriska oljor är att sätta ihop ett startkit. Detta bör bestå av några av de mest populära eteriska oljorna tillsammans med en diffuser. Detta kommer att göra det möjligt för din person att prova olika aromer hemma och börja experimentera med att hitta de rätta dofterna för dem och deras utrymme.
Populära eteriska oljor att starta med:
Lavendel
Bergamot
Eucalyptus

Meditation/Yoga kit present
På senare år har populariteten för både yoga och meditation ökat exponentiellt eftersom fler studier har visat på de många fysiska och mentala fördelar som de kan ge. Den förbättrade koncentrationen och förståelsen för dina innersta känslor kan leda till en mer positiv syn, ökad självdisciplin och till och med ökad smärttolerans.

Om din närstående redan har anammat de fördelar som yoga kan ge, kan det verka som ett naturligt steg att introducera dem till eteriska oljor för att ytterligare förbättra deras välbefinnande.
Oljor till ett Meditation/Yoga kit:
Sweet Orange
Frankincense
Ceder

Avslappnings-kit present
För den vän som alltid är på språng och behöver ta en stund för sig själv kan ett avslappnings-kit vara en perfekt present. Det ger dem den ursäkt de söker för att unna sig lite välförtjänt egenvård. När allt kommer omkring kan en vänlig påminnelse från en vän vara precis vad de behöver för att ge sin kropp en välbehövlig time out för att återhämta sig och fräscha upp sig.


Om din nära och kära behöver avkoppling men inte har tid att gå till ett spa kan du hjälpa dem att få spa-upplevelsen till sitt eget hem med ett spa-paket för hemmet. Detta består av alla de eteriska oljor som de behöver för att återskapa ett spa i sitt eget hem.
Oljor till din avslappnings-present:
Relax
Sleep
Lavendel

Hemmaspa-paket present
Det perfekta urvalet av eteriska oljeblandningar är bland annat Svart gran, Enregy och Grapefruit. Dessa tre blandningar av eteriska oljor skapar en perfekt spa-stämning och ger din lyckliga mottagare möjlighet att använda oljorna i en rad olika spabehandlingar.
Oljor till din hemmaspa-present:
Svart gran
Energy
Grapefruit

Tillbaka till blogg